Welcome visitor can you Log In or Create an Account

Call us now: +5999 6637989

Hofi Moringa

Aishel is geboren en getogen op Curacao,ze houdt van natuur en had altijd een droom een eigen plantage te hebben waar ze organische groente en fruit kon verbouwen. Ze verdiept zich voornamelijk in verbouwen van kruiden  en heeft daardoor een opleiding gevolgd van Herbolist waar ze meer kennis wilde vergaren over de kruiden geneeswijze, ze gelooft in het genezing met kruiden en geen chemische medicijnen.

Verder volgde ze de opleidingen in: Tuin Architectuur, Marketing, Bedrijf statistiek, Marketing, Praktijk diploma Boekhouden en Fotografie.
Aan cursussen heeft ze een landbouw cursus gevolgd op Curacao, Bali en in Indonesië heeft ze een korte cursus gevolgd hoe jezelf oliën en zalven kan maken van kruiden.
In Colombia volgde Aishel een cursus in het verbouwen van planten met moderne techniek.

Verder is ze een harde werker, houdt om mensen helpen en  reizen.
Overal waar ze op reis gaat verzamelt ze daar zaden om naar Curacao te brengen om te kunnen planten, die je hier normaal niet kan vinden.

Haar plantage waar ze al haar kennis, kunde, en zaadjes gebruik heet Hofi Moringa.

Hofi Moringa verbouwt vooral groenten en kruiden en ook fruit.
Zoals Pompoenen, sla, Komkommer,  Paprika, Tomaten, Aubergine, Papaja, Bonen,  Okra, Bonen,Courgette, Rode bieten,Wortel,Kalebas, Bitter meloen, Paprika, Hete en zoete pepers,Tauge, Mais,Sorel, Zoete Aardappel, Casave, Bitanwiri, en meer, alle typen kruiden planten zoals Laurierblad, Tijm, Dille,veel soorten Basilicum, Brand netel en meer, fruit bomen zoals Makapruin, Citroen, Manderijn, Sinasappel, Granatappel, Advocaat, Moringa, Mango, Bananen, Passion fruit, Watermeloen, Meloen, Coco’s, Guyaba, Dushi kabei, Oba , Tamarijn, Kenepa,  Schubappel,Mispel, Papaya, Shimaruku, Dragon fruit, Cashew, Zuurzak,Biranbie en meer.

Aishel verbouwt  zonder gebruik te maken van chemische pesticide, ze verbouwt biologisch!

Verder  verzamelt ze zaden uit  Azie, Australie, midden en Zuid America en alle landen die ze bezocht  ,brengt ze zaden van groente en fruit dat je hier niet kan vinden.

Bezoek haar op Kaminda Duvert “Boy”Nicolina, eerste plantage aan je linkerhand waar er een bushalte staat

Hofi Moringa is open op zaterdag van 10:00 tot 14.00

Een droom van een van onze lokale producenten is waargemaakt. Aishel heeft haar plantage waar ze groente en fruit kon verbouwen voor haar eiland. Dat is haar passie!

Average: 3.4 (5 votes)
Location: