Welcome visitor can you Log In or Create an Account

Call us now: +5999 6637989

The Golden Lady Distributor Curacao

Vandaag bezochten we the Golden Lady Distributor, een lokaal bedrijf die natuurlijke haar en huid producten produceert. Een van de bekendste product aangeboden door the Golden Lady Distributor is “Ayo peluka Ayo wave”, het is vitamine voor het haar gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Het bedrijf is gevestigd bij  seru lora weg #104.

Mevrouw Thelma Simmons

Eigenaar van het bedrijf is mevrouw Thelma Simmons, zij zag een probleem binnen haar gemeenschap en besloot om een oplossing te bieden. Het probleem is vertelt ze: “Ik zag een toenemend aantal mensen en vooral jonge vrouwen met droog en beschadigd haar waardoor ik dacht er moet iets gedaan worden om deze mensen te helpen. Dus had ik besloten om een natuurlijk product te introduceren dat mensen helpt bij het verzorgen van hun haar”.

Onderzoek naar de gezondheidsvoordelen

Ze legt uit dat de eerste en belangrijkste stap in de ontwikkeling van haar product onderzoek was, ze las veel boeken over de gezondheidsvoordelen van bepaalde natuurlijke ingrediënten en ze raadpleegde wetenschappelijke studies om deze voordelen te bevestigen. Ze ging hierna kijken of deze natuurlijke ingrediënten op Curaçao te vinden zijn, zodat ze kon haar producten lokaal kan produceren. Ze verkreeg ook veel informatie van mensen die “dreads” hebben omdat zij meestal veel ervaring hebben met natuurlijke producten en ingrediënten .

Mensen worden steeds bewuster

Tegenwoordig bevatten veel huid en haar producten chemische stoffen en we leven in een samenleving waar mensen steeds bewuster worden over de ingrediënten die producten bevatten. Ik denk daarom dat een natuurlijk alternatief niet alleen goed is voor de mensen met beschadigd haar maar ook voor mensen die bewust zijn over de ingrediënten die zij gebruiken.

Het behouden van een goede gezondheid is een belangrijk aspect van het leven en dit is waarom Mevrouw Simmons haar eigen producten ontwikkeld en met veel passie!

Average: 4 (1 vote)
Location: