Welcome visitor can you Log In or Create an Account

Call us now: +5999 6637989

Eten & Tour Curacao

img_0025

Kom het eiland proeven!

Ze zeggen dat de beste manier om een eiland te leren kennen is door middel van het proeven van de typische gerechten. Mensen beseffen het niet vaak, maar eten kan veel vertellen over de geschiedenis en de cultuur van een bepaald land. Het kan ook zorgen voor een beter begrip tussen de mensen. U zult dan bijvoorbeeld beter begrijpen waarom sommige landen gerechten hebben die op het eerste gezicht vreemd of exotische lijken.
Een andere manier om de cultuur van het eiland te ervaren is door het kennismaken de belangrijke gebouwen en monumenten gelegen op het eiland. De architectuur kan ook een verhaal vertellen over de cultuur en geschiedenis.
Wat als ik nou zei dat u beide van deze ervaringen nu kunt combineren? U kunt nu tijdens het eten meer leren over de cultuur en typische gerechten van Curaçao georganiseerd door Ami Tasting tours! U krijgt niet alleen de kans om op een gevarieerde culinaire avontuur te gaan bij de beste restaurants die Curaçao te bieden, maar u krijgt ook de belangrijkste monumenten op het eiland te zien zoals de Koningin Emmabrug bijvoorbeeld.

img_5253

Ami Tasting Tours

Dit drie uur durende avontuur van16:00 tot 19:00 aangeboden op dinsdag, woensdag en donderdag is een unieke combinatie van eten proeven, plaatselijke geschiedenisles, culinaire onderwijs en uiteraard wandelen. Of je nu een toerist of een inwoner bent die hier heel zijn leven heeft gewoond de proeverij tour is voor iedereen en is zeker om te plezieren. Het idee van een lokale proeverij tour is ontstaan tijdens een vakantie verblijf in Las Vegas waar de directeur van Ami proeverij tour Ms. Marylou de inspiratie vond om met haar eigen proeverij te beginnen maar met een Caribische wending!
Ami Tasting Tour zal al uw zintuigen en vooral uw smaakpapillen activeren. Die laatste zult u vooral nodig hebben! Per hapje zult U meer van de diverse stad Willemstad en haar geschiedenis leren. Onze goed geïnformeerde gidsen zullen u graag te woord staan terwijl u geniet van de levendige sfeer om u heen. Ami Tasting Tour zal alles regelen om u een complete ervaring te bezorgen.

 

No votes yet
Location: