Welcome visitor can you Log In or Create an Account

Call us now: +5999 6637989

Sentro Solari - Sustainable Trade Expo 2018

Sustainability Trade Expo presents products and services which maintain change in our use of resources and promotes harmony between, People, Planet and Profit. We will have exhibitor from Aruba, Bonaire, Colombia and Curacao. They will show healthy, economic and technological merchandise.

And the movie corner will supply educational entertainment.

We present Sentro Solari our exhibitor at Sustainable Trade Expo.
Next text continue in Dutch.

Arbeidsparticipatie voor personen met een beperking  

Voor mensen met een verstandelijke, psychische of lichamelijke beperking is het vaak een hele uitdaging om economisch geheel of gedeeltelijk zelfstandig te kunnen functioneren. Sentro Solari helpt hen hierbij door middel van coaching, begeleiding en het bemiddelen naar een passende functie in het bedrijfsleven. Mensen die in aanmerking komen voor bemiddeling kunnen Sentro Solari zelf benaderen of worden aangemeld door een instantie.

Persoonlijke en professionele aanpak

Na aanmelding worden werkzoekenden door de arbeidsdeskundigen van Sentro Solari uitgenodigd voor een persoonlijk intake gesprek en als cliënt in het bestand opgenomen. Het doel van dit gesprek is samen te achterhalen welke werkomgeving optimaal past bij de cliënt en die ook recht doet aan de persoonlijkheid, capaciteit en de voorkeur.  Sentro Solari zorgt ook voor een goede voorbereiding op het aankomende dienstverband door met de cliënten aandacht te besteden aan werknemersvaardigheden en de cultuur op de werkvloer. Indien na een zorgvuldige procedure blijkt dat plaatsing in het reguliere bedrijfsleven (nog) geen optie is, wordt de cliënt doorverwezen.  

Bedrijfsleven  

Bedrijven die worden benaderd door de arbeidsdeskundigen met de vraag naar mogelijkheden voor plaatsing, krijgen uitgebreide voorlichting over de verwachtingen en begeleiding. In overleg wordt bepaald in welke mate aanpassingen of coaching nodig zijn zodat de client optimaal kan functioneren, ook nadat de cliënten in dienst zijn gekomen.

Centrale functie

Naast het begeleiden en/ of ondersteunen in het zoeken van passend werk, werkt Sentro Solari ook aan het opzetten van een Kenniscentrum voor arbeidsparticipatie voor mensen met een beperking. Een centrum dat onderzoek initieert, samenwerking met ketenpartners stimuleert en deskundigheidsbevordering voor professionals faciliteert. Ook zal het Kenniscentrum fungeren als vraagbaak voor alle betrokkenen en als meldpunt voor werkzoekenden.

Neem gerust contact op voor meer informatie over de werkwijze en voorwaarden

Average: 5 (1 vote)
Location: