Welcome visitor can you Log In or Create an Account

Call us now: +5999 6637989

Title

BAS Accounting and Tax Services

Financiële administratie

Het runnen van een bedrijf heeft voor u prioriteit numero één.  Lange werkdagen zijn vaak meer regel dan uitzondering voor de (startende) ondernemer. Het bijhouden van uw administratie komt op een laag pitje te staan. Kortom uw administratie wordt al gauw het stiefkindje van uw onderneming. Het voeren van een gedegen administratie is voor u als ondernemer geen onbelangrijke klus. De administratie wordt mede gebruikt om bepaalde beslissingen te nemen ten gunste van de onderneming. Tevens dient de financiële administratie als grondslag voor de informatie die aan de Belastingdienst of Bank verstrekt moet worden.  Voordat deze informatie verstrekt kan worden dienen de gegevens eerst verzameld, geboekt en verwerkt te worden.  Financiële administratie bestaat uit kasbladen, bankafschriften , in- en verkoopfacturen, U levert uw boekhouding eens per maand, per kwartaal per jaar bij ons in waarna wij deze zullen verwerken. Indien u zelf de boekhouding wilt verwerken kunnen wij u assisteren met controle en eventueel corrigeren.

Belastingen

Voor de meeste mensen geldt dat zij niet te teveel en ook niet te min belasting willen betalen. BAS Accounting and Tax Services beschikt over specialistische kennis om u hierbij goed van dienst te zijn.  De belasting zal vaak samen gaan met het voor u invullen van de meest voorkomende belastingbiljetten, o.a. inkomstenbelasting winst & niet winst,  successiebelasting en aangifte winstbelasting.

 Salarisadministratie

Het verzorgen van de salarisadministratie bestaat uit het maandelijkse verstrekken van elektronische salarisstroken, het aanleveren van de gegevens ten behoeve van de door u in te dienen  elektronische aangiften en betaling van de maandelijkse sociale premies evenals het jaarlijkse indienen van de verzamelloonstaat bij de betreffende instanties en het aanleveren van de kopieën van de loonbelastingkaarten ten behoeve van het personeel. U betaalt een vaste prijs per medewerker, zo weet u altijd vooraf wat u gaat betalen.

 Wie zijn wij?

BAS  Accounting and Tax Services B.A.S. is een zelfstandig kantoor, gericht op het verstrekken van adviezen, het verzorgen van administraties, jaarrekeningen en fiscale aangiften voor ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf, het vrije beroep en particulieren. Wij bieden pakketten ten vaste prijzen, geen facturen achteraf voor onze werkzaamheden. Wij kunnen u alle werkzaamheden uit handen nemen, van de hele boekhouding inclusief salarisadministratie en zorgen ervoor dat aan uw aangifte tijdig wordt gedaan

Contactpersoon: Shaila Pinedo

Tel: 694-3226